Artpix Stúdió


Korszerű megoldások, internetes képkiválasztás
Képek kiválasztása Interneten történik, kizárólag személyes hozzáférés a felvételekhez. (saját azonosító kódkártyával) További képek rendelhetők tetszőleges mennyiségben, különféle méretekben. Több, mint 100 féle képtípus/képméret!

Technikai fejlesztéseinkkel arra törekszünk, hogy folyamatosan, a kornak megfelelő fejlettséggel álljunk a kihívások elé.

Saját fejlesztésű szoftvereink és automatizált rendszerünk mindenkor garantálják az adatok teljes biztonsággal való kezelését, saját minőségbiztosítási rendszerünk követelményinek megfelelően.


Az elkészült, retusált felvételek Interneten, honlapunkon keresztül tekinthetők meg. A biztonságos, egyedi azonosításnak köszönhetően a felvételekhez biztosított a kizárólag személyes hozzáférés.






A kényelmesen, egyszerűen kezelhető felületen lehetőség van a tablóra választott kép kiválasztására, valamint további fényképek rendelésére (bármely felvételről).
Folyamatosan bővülő kínálatunkban több mint 100 féle képtípus/képméret választható. Tablóról készült fényképek is rendelhetők, különféle méretben.